Kontaktinfo

Elisabeth Karlsen
Elisabeth Karlsen
Seniorrådgiver
99 46 55 03
elisabeth.karlsen@fiskarlaget.no

Elisabeth Karlsen  startet 1. juni 2017 i Nordland Fylkes Fiskarlag. Hun har ansvar knyttet til miljøsaker, akvakultur og arealplanlegging i kystkommunene.

Elisabeth har blant annet en treårig akvakulturutdannelse og en master i havbruk, og har i åtte år arbeidet i Nordland fylkeskommune med hovedoppgaver knyttet til akvakulturforvaltning og arealplanlegging.

Ved kontoret i Bodøskal Karlsen i tillegg til arbeid med miljøsaker, akvakultur og arealplanlegging i kystkommunene, også holde kontakt med lagets medlemmer, lokale fiskarlag og ulike offentlige instanser sammen med daglig leder Steinar Jonassen.

Elisabeth Karlsen har også et studium i kvalitetsledelse og foredling av marint råstoff, samt kurs i Kystsoneforvaltning fra Universitetet Nord som ogsåer relevant bakgrunn for den nye stillingen.

Den nye rådgiveren i Nordland er opprinnelig fra Trondheim og har både tatt sin utdannelse og bodd i fylket de siste 20 årene.

Cookies Personvern

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.