Dette er en arkivert artikkel fra gammel nettside. Formateringsfeil og mangler kan forekomme.
25.01.2019

Klar for Sikker fisker 2019?

Ålesund 6.-7 mai

Sjøfartsdirektoratets sjøsikkerhetskonferanse «Sikker fisker 2019» går av stabelen i Ålesund 6.-7 mai. Konferansen arrangeres annet hvert år, og dette blir tredje gang konferansen arrangeres. Det er gratis for yrkesfiskere å delta!

Dette er en møteplass for yrkesfiskere, offentlige aktører, kompetansemiljøer, interesseorganisasjoner og næingen for øvrig, og konferansen skal bidra til bedre sikkerhet for yrkesfiskere gjennom dialog, erfaringsutveksling og idémyldring. 

Fiskarlaget deltar alltid på disse konferansene. Fagsjef Joakim Martinsen deltar i år som foregående år. Martinsen sier at han håper mange medlemmer og andre yrkesfiskere vil prioritere å komme til Ålesund i mai.

– Dette er en viktig arena for fiskere til å komme sammen og diskutere alle aspekter om sikkerhet til sjøs for fiskerne, både rundt de menneskelige faktorene som spiller inn og om tekniske hjelpemidler og rutiner om bord. Vi i Fiskarlaget legger ned stor innsats i arbeidet med sjøsikkerhet for våre medlemmer, og ser frem til å treffe alle i Ålesund i mai.

Tema

Programmet er under utarbeiding, men tema som stabilitet, menneskelige faktorer, øvelse og redning vil bli berørt.

«Sliter du med å navigere deg i jungelen av paragrafer og syns du av og til HMS arbeidet er et ork?»
Da må du få med deg Geir Styve sitt foredrag om paragraffri HMS!

Det blir rom for spørsmål og diskusjon. Her kan du ytre dine meninger og få svar på det du lurer på.
Programmet kommer snart!

Pris

Konferansen er gratis for yrkesfiskere, og inkluderer konferanseavgift og alle måltider på Scandic Parken hotell i Ålesund.
Andre interesserte, som ikke er yrkesfiskere er selvfølgelig velkommen til å delta. Konferanseavgiften er da kr. 2.500,-

Overnatting

Det blir konferansepris på hotellovernatting, og dersom du melder deg på før 15. april, får du overnatting til en rimelig pris; kr. 1.000,- m/frokost i enkeltrom. Ønsker du å ha med deg ledsager, tar hotellet kr. 300,- i tillegg pr. natt. Bruk bookingkode 4679 6464.
For spørsmål om konferansen, ta kontakt med Hilde Stange, tlf.90709057 eller send en e-post.