Dette er en arkivert artikkel fra gammel nettside. Formateringsfeil og mangler kan forekomme.
26.08.2022

Jobber for deg

FIAS med storavtale

-Dette er faktisk bransjens største telefoniavtale, forteller Frode Kvamstad. Sammen med Dan Tore Andersen arbeider han for å gi de beste medlemsfordelene til Fiskarlagets medlemmer. Avtalen med Telenor er bransjens beste.

Norges Fiskarlag har siden sommeren 2021 samarbeidet med Fiskerinæringens innkjøpsselskap AS.

Sjømatnæringen får gjennom avtalen bedret sin totale lønnsomhet ved å benytte seg av gunstige avtaler og mer effektivt innkjøp fremforhandlet av FIAS.

På Nor-Fishing har FIAS stand sammen med Sjømatbedriftene og er tilgjengelig også for spørsmål og dialog med Fiskarlagets medlemmer.

Bransjeledende

Selskapet har på vegne av sine brukere fremforhandlet bransjens største og beste avtale på telefoni med Telenor.

-Alle tidligere enkeltavtaler er nå reforhandlet inn i en ny fordelaktig og helhetlig avtale, som selvfølgelig også gjelder for Fiskarlagets Telenorkunder, slår daglig leder Frode Kvamstad fast.

Dekker det meste

Medlemsfordelsavtalen gir tilgang til drøyt 80 leverandører innen drift og vedlikehold, produksjon – og kontor- og administrative tjenester.

Frode Kvamstad påpeker at FIAS har en rekke relevante avtaler for fiskeflåten som dekker behovene helt fra de minste sjarkene til de største fartøyene inne et bredt spekter av tjenester.

-Vi er blant annet stor på drifts- og vedlikeholdsprodukter, slangeprodukter, hydraulikk med videre. Skipsstoler, elektronikk og overflatebehandling er også områder jeg vil trekke fram sier han, og understreker at FIAS samtidig er opptatt av å treffe Fiskarlagets medlemmer best mulig.

Kom med ønsker

-Vi har en forløpende evaluering av tilbudet i vår fordelspakke og arbeider stadig med nye aktuelle leverandørområde. FIAS er veldig tilgjengelig for innspill om aktuelle produkt eller produktgrupper og oppfordrer Fiskarlagets medlemmer til å ta kontakt og komme med input på hvilke leverandører vi absolutt bør ha en avtale med, påpeker han.

Helene Kristoffersen arbeider som fagsjef fangstbasert industri i Sjømatbedriftene og er kollega med Frode Kvastad som er daglig leder i FIAS.

Link mot Helene

En som også jevnlig sparrer med de ansatte i FIAS er Helene Kristoffersen.

Hun er nok for de fleste som vet av henne kjent fra tiden hun selv var aktiv fisker i Oslofjorden.

Nå har hun flyttet til Trondheim og er ansatt i Sjømatbedriftene, som har tilhold under samme tak som FIAS. Helene Kristoffersen arbeider som fagsjef fangstbasert industri i organisasjonen og sier hun stadig er i kontakt med fiskere som gir relevante innspill om ønsker og behov.

-Jeg bidrar gjerne på fiskernes vegne og det er alltid greit å dekode en del av erfaringene og behovene til dem som driver på sjøen for Frode og Dan i FIAS, sier hun med en skjelmsk smil.

-Ja, vi snakker ofte sammen og Helene har også fortsatt god kontakt med fiskere som stadig gir oss tilbakemeldinger, sier Frode.

Husk å få god-pris

Frode Kvamstad påpeker avslutningsvis i vår korte prat på Nor-Fishing at man som Fiskarlagsmedlem med fordelsavtaler gjennom FIAS alltid må være påpasselig med å be om å få god-pris når man handler.

-Mange av våre avtaler er svært gode, men i all handel med avtaleparter må man henvise til at man er medlem i Fiskarlaget og dermed skal ha FIAS-priser.

Vi legger til at du som medlem i Fiskarlaget nå alltid har medlemsbeviset ditt tilgjengelig i Fiskarlaget medlems-app. Beviset ligger under menypunktet «Medlemskap» nederst i åpningsbildet av appen.

Les mer