2020-06-25 12:55
Kvotemeldingsmøte
Bremanger 30. juni
Kvotemeldingsmøte
Generalsekretær Otto Gregussen i Norges Fiskarlag deltar og innleder under møtet i Bremanger
Foto: Jan-Erik Indrestrand

Det inviteres til åpent møte om Stortingets kvotemeldingsvedtak i Bremanger tirsdag 30. juni fra klokken 13-16. Møtet holdes i regi av Sogn og Fjordane Fiskarlag i samarbeid med Bremanger Fiskarlag.

Møtet holdes i Iglandsvik Næringspark i Bremanger tirsdag 30. juni fra 13.00 til 16.00.

-Møtetiden er tilpasset for dem som kan tenkes å benytte hurtigbåten, påpeker daglig leder i Sogn og Fjordane Fiskarlag Henriette Skaar.

Hun oppfordrer også aktive fiskere om å benytte anledningen om å ta seg til møtet sjøvegen med egne fartøy.

-La det vises at vi samles og velkommen fra fjern og nær, sier hun.

Ett tema

Agenda for møtet i næringsparken er Stortingets behandling av kvotemeldingen. Henriette Skaar sier tanken er å skape en arena for faglig diskusjon, og gjennom det gi medlemmene en mulighet til å få ytre sine synspunkt, bekymringer og spørsmål – og forhåpentligvis få nødvendige avklaringer i den grad det er mulig. 

-Det blir et uformelt møte med stor takhøyde, lover hun og forteller at både medlemmer, ikke-medlemmer, lokale politikere og andre som har interesse for temaet er hjertelig velkommen.

Gregussen deltar

Norges Fiskarlags generalsekretær Otto Gregussen er invitert til å delta i møtet. Han vil orientere om Fiskarlagets arbeid med kvotemeldingen.

-Jeg vil formidle hvordan vi nå oppfatter situasjonen etter Stortingets sluttbehandling av meldingen og hva vi ser av vegen videre, samt delta i diskusjonen i møtet, sier han.

Gregussen sier han også vil legge vekt på å formidle element fra prosessen før Stortinget gjorde sitt vedtak

-Jeg vil redegjøre for prosessene knyttet til utviklingen av Fiskarlagets standpunkt i saken, hvordan vi har arbeidet mot de ulike politiske nivåene og hvordan vi ser for oss å arbeide videre med saken nå når vedtakene er gjort av våre sentrale folkevalgte, sier Otto Gregussen.

  • Under møtet i Iglandsvik Næringspark vil det bli servert kaffe og noe attåt til deg som tar turen til Bremanger tirsdag 30. juni.

Cookies Personvern

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.