Fiskarlaget Nyheter

2020-06-18 09:20
Siste frist denne uka
Innovasjonsprisen 2020
Siste frist denne uka
Liegruppen og Salt Ship Design vant innovasjonsprisen i 2018 for teknologi og kostnadseffektive og miljøvennlig løsninger i fartøyet «Libas».
Foto: Jan-Erik Indrestrand

Du kan vinne Stiftelsen Nor-Fishings Innovasjonspris på 100 000,- Send din søknad i dag, siden søknadsfristen går ut denne uka.

Årets prisutdeling gjennomføres som planlagt, under messen som gjennomføres i digitalt format.

Hvem kan søke?

Bedrifter eller enkeltpersoner fra inn- og utland som leverer utstyr eller tjenester til fiskerinæringen, eller er i fiskerinæringen, inviteres til å søke prisen. Prisen deles ut til vinneren av beste nyskapende produkt eller tjeneste for næringen.

Krav til søknad

FoU-aktiviteten relatert til fiskerinæringen må være tilknyttet bedrift(er) eller enkeltpersoner. Prosjektet som ligger til grunn for søknaden må være eid av søker, men kan være gjennomført i samarbeid med forskningsmiljø.

Siste frist for å søke Innovasjonsprisen er satt til 19. juni 2020 og vinneren av årets pris kåres på Nor-Fishing 2020 Digital torsdag 20. august 2020.

Les detaljer om hva som kreves for å søke hos Stiftelsen Nor-Fishing.

Cookies Personvern

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.