Høring Klimakur 2030, mai 2020

Nærings- og fagorganisasjoner har i liten grad vært involvert i arbeidet med Klimakur 2030. Det kan ha påvirket treffsikkerheten og realismen i ulike beskrevne tiltak, skriver Fiskarlaget i sitt høringssvar knyttet til ambisjoner om halvering av klimagassutslipp innen 2030.Nærings- og fagorganisasjoner har i liten grad vært involvert i arbeidet med Klimakur 2030. Det kan ha påvirket treffsikkerheten og realismen i ulike beskrevne tiltak, skriver Fiskarlaget i sitt høringssvar knyttet til ambisjoner om halvering av klimagassutslipp innen 2030.

Hensynet til klima er noe fiskerinæringen tar på høyeste alvor. I høringen av «Klimakur 2030 – Tiltak og virkemidler» sier Norges Fiskarlag derfor at vi i utgangspunktet støtter målsettingen om å redusere klimagassutslippene. Vi påpeker samtidig at dette vil bli krevende, og mener arbeidet må bygge på kostnadseffektive tiltak som er utformet i samarbeid med næringen.

Filnavn: 202005_Klimakur 2030 - Høringsuttalelse fra Norges Fiskarlag.pdf
Filtype: application/pdf
Opprettet dato: 13-05-2020

Cookies Personvern

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.