Medlemsfordeler

05.03.2015 00:00
Gruppelivsforsikring en medlemsfordel
Se ditt forsikringsbevis
Gruppelivsforsikring en medlemsfordel
Medlemmer i Fiskarlaget har gruppelivsforsikring via medlemsskapet. Se forsikringsbeviset her.
Ill.:Gjensidige

Medlemmer i Norges Fiskarlag har en gruppelivsforsikring gjennom sitt medlemskap. Forsikringen har vi gjennom vår samarbeidspartner Gjensidige. Se ditt forsikringsbevis i denne nettsaken. 

Som medlem i Norges Fiskarlag har du med denne gruppelivsforsikringen en forsikring som utløses til pårørende ved dødsfall. Forsikringen utløses, uansett årsak, til medlem med gyldig forsikring. Din forsikring er gyldig når du har betalt medlemskontingenten til Norges Fiskarlag. Forsikringen er obligatorisk og omfatter alle medlemmer mellom 16 og 70 år. (Støtte­medlemmer omfattes ikke.)

Ved dødsfall i forsikringstiden er dekningen er på 30 000 kroner. Utbetaling gis uansett om dødsfallet skyldes ulykke eller sykdom og går til ektefelle/registrert partner/samboer, livsarvinger eller øvrige arvinger etter loven.

Vedlagt ser du bilde av forsiden til forsikringsbeviset for 2017. Norges Fiskarlag publiserer forsikringsbeviset her på vår nettside, og det vedlagte beviset gjelder for 2017. Dersom du som medlem ønsker vilkårene tilsendt i skriftlig form bes du henvende deg til vår administrasjon i Trondheim: på e-post eller telefon. ( e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller telefon 73 54 58 50)

 

Hva må jeg gjøre?

Ved dødsfall til et medlem i Norges Fiskarlag bes det om at vi kontaktes med informasjon om dødsfallet. Deretter bistår vi fra administrasjonen i saksarbeidet som må gjøres for å utløse utbetalingen i forsikringen.

Forsikringen er ment å skulle være en rask "førstehjelp" i forbindelse med gravferdskostnader.

Se forsikringsbeviset ditt her: