nordland

Aktuelt

16.04.2018 10:05
Maritimt fagseminar
Leknes 27. april
Maritimt fagseminar
Fiskarlagsleder Kjell Ingebrigtsen har inspisert skolens rigg i både «storm og stille». Den 27. april er seminaret lagt utenfor skolen og inn til kultursenteret på Leknes.
Foto: Jan-Erik Indrestrand

Lofoten maritime fagskole inviterer til fagseminar fredag den 27.april. Seminaret holdes i Meieriet kultursenter på Leknes i Lofoten med tema knyttet til ulike maritime fagområder. Se påmelding og program.

Under fagseminaret vil det blant annet bli presentasjon av lab for beredskapsledelse ved Nord Universitet, informasjon om SARiNOR og de nyetablerte senter for oljevern og marint miljø, samt ledelse/lederskap i forskjellige kontekster.

Også Norges Fiskarlag vil være representert blant foredragsholderne under dagsseminaret. «Nye hvilketidsbestemmelser i fiskeflåten» er tematikken som belyses av daglig leder Steinar Jonassen i Nordland Fylkes Fiskarlag

Lofoten maritime fagskole har lang fartstid som utdanningssted for ulike maritime næringer, blant annet med utdanning av dekksoffiserer i en tidsperiode på over 60 år. Skolen har grunnkurs naturbruk, VG2 fiske fangst og Matros/motormann-utdanning.

Seminaret holdes fra 08.45-16

Se program med link til påmelding her