Fiskarlaget Nyheter

26.03.2019 07:55
Møt oss på messa
Lofotfishing 2019
Møt oss på messa
Stemningsbilde fra en tidligere Lofotfishing i Kabelvåg.
Foto:Jan-Erik Indrestrand

Til helga holdes årets Lofotfishing i Kabelvåg. Norges Fiskarlag er til stede med egen stand i hall A. Vi inviterer til fæskarprat og kaffe, og om du ikke er medlem utfordrer vi deg på det. Velkommen!

Fiskerimessa i Kabelvåg har vokst seg stor og holdes hvert andre år mot slutten av hovedsesongen i Lofoten.

En lang rekke leverandører, organisasjoner og representanter for ulike offentlige etater deltar for å synliggjøre sin virksomhet og være tilgjengelig for de besøkende.

Hvem du møter?

– Vi i Fiskarlaget stiller med hele bredden av vår kompetanse og virksomhet på Lofotfishing, forteller leder Kjell Ingebrigtsen.

Standen i «Nordland Fylkeskommunes gate 4» i hall A vil bli bemannet med minst to personer til enhver tid gjennom helga. Det vil være representanter tilstede fra både hovedkontoret i Trondheim, medlemslagene, tariffseksjonene og Landsstyret.

– Vi håper på mange gode møter og samtaler på messa. Denne typen arrangement gir jo en unik anledning til å møte våre medlemmer og kolleger i næringa. Lofotfishing har utviklet seg til å bli en naturlig møteplass under skreifisket siden en så stor del av yrkesutøverne er samlet i et så geografisk avgrenset område, sier Ingebrigtsen.

Om messa

Lofotfishing åpner fredag 29. mars klokken 12.00. Fiskerimessa arrangeres for 11. gang og holdes i Kong Øystein Hall i Kabelvåg.

Åpningstidene det tre dagene er:

  • Fredag: 12–18
  • Lørdag: 10–17
  • Søndag: 10–16