Fiskarlaget Nyheter

10.04.2017 08:10
Dro frimedlemskap
Ga info og vant
Dro frimedlemskap
Odd Harry Hansen fotografert på "Nesejenta" under fiske vest av Shetland.
Foto: Privat

Odd Harry Hansen (40) er en av tre som blir premiert med ett års frimedlemskap i Fiskarlaget. Han ga oss oppdatert mobil og e-post.

Norges Fiskarlag har oppgradert medlemssystemet og på nyåret vært aktiv for å få oppdatert kontaktinformasjon fra alle medlemmer.

-Fra påsken i år kommer alle medlemmer med registrert e-postadresse til å få et ukentlig medlemsbrev med diverse informasjon og oppdateringer fra oss. Odd Harry fulgte oppfordringen og det er bare å gratulere han som en av tre som får frimedlemsskap dette året som takk for hjelpen, sier leder Kjell Ingebrigtsen.

Lang fartstid

40-åringen er på ingen måte skårunge som medlem. Han har hele 22 års fartsid i Fiskarlagets ruller og tilhører Farsund, Lyngdal og Lindesnes Fiskerlag.

-Jeg opplever det som en stor trygghet å ha organisasjonen i ryggen og ser ofte stor nytte av det arbeidet som organisasjonen gjør på mine vegne, sier han.

Hansen er nå styrmann og fisker på «Nesejenta» og har tidligere drevt fra egen båt.

Fornøyd

-Det er jo moro å vinne noe. Jeg har for så vidt ikke for vane å vinne. Tror det er det første skikkelige jeg har vunnet, så dette var en hyggelig påskehilsen å få fra Fiskarlaget, sier han.