Fiskarlaget Nyheter

10.04.2017 08:20
Ga info – og vant
Seks vinnere
Ga info – og vant
Markus J. Olaussen er en av dem som er premiert for å oppdatere medlemsprofilen sin hos Fiskarlaget.
Foto: Privat

Markus J. Olaussen (bildet) fra Helligvær ved Bodø var en av seks medlemmer som ble premiert for å oppdatere medlemsprofilen sin hos Fiskarlaget. Vinnerne har fra 3 til 56 års fartstid i Fiskarlaget.

Norges Fiskarlag har oppgradert sitt medlemssystem og har siden februar intensivert jakten på oppdatert kontaktinformasjon fra alle medlemmer. Dette gjelder primært at vi har korrekt e-post og mobilinformasjon på alle våre medlemmer.

Fiskarlaget lovte premiering til både betalende medlemmer og frimedlemmer som oppdaterte sin kontaktinfo, og nå er trekningen gjennomført. Følgende seks vinnere ble trukket ut av May-Britt Moe Vikan og Karin Romundstad på Fiskarlagets medlemsavdeling:

Vinnere av fritt medlemskap for 2017:

  • Vidar Borgen (46), Harstad Fiskarlag, medlem i 9 år
  • Markus J. Olaussen (21), Bodø Fiskarlag, medlem i 3 år
  • Odd Harry Hansen (40), Farsund, Lyngdal og Lindesnes Fiskerlag, medlem i 22 år

Vinnere av Regatta jakke og bukse:

  • Jørgen Nilsen (83), Brensholmen Fiskarlag, medlem i 50 år
  • Tomas J. Ådland (74), Midthordland Fiskarlag, medlem i 42 år
  • Kåre Birger Holm (73), Smøla Fiskarlag, medlem 56 år

Fiskarlaget har det siste året oppgradert medlemssystemet og fra påske får alle medlemmer et ukentlig medlemsbrev på e-post med nyheter og annen medlemsinformasjon.

-Vi kommer også til å lansere noen hyggelige nyheter når det gjelder våre medlemsfordeler de neste ukene. Økt informasjonsmengde gjør altså at vi satser på elektroniske løsninger og derfor er det viktig at vi har korrekt informasjon for å nå medlemmene, sier leder Kjell Ingebrigtsen.

Møte tre av de seks vinnerne

Vi har lagt ut noen korte oppslag med tre av de seks vinnerne.

Les mer om dem her på nettsiden:

Send oss info

Du kan fortsatt sende oss oppdatert kontaktinformasjon.

Send melding til mobil 40 62 31 85 eller til e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og oppgi navn, mobilnummer og e-post.

Eksempel: Per Fisker, 99 88 77 66, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Les mer om medlemskap i Fiskarlaget.