Dette er en arkivert artikkel fra gammel nettside. Formateringsfeil og mangler kan forekomme.
12.02.2020

Hanna inn i YoungFish

Ny styreleder i Midt

Hanna Kristie Bakke-Jensen er utnevnt til ny leder av YoungFish Midt. Organisasjonen er etablert for å være en faglig og sosial arena for unge i sjømatnæringen.

Hanna Bakke-Jensen bor i Trondheim og jobber for Norges Fiskarlag. Hun kommer opprinnelig fra Båtsfjord i Finnmark.

Hun har de siste fem årene studert statsvitenskap og organisasjonsteori i Tromsø. I Norges Fiskarlag jobber hun med organisasjonsutvikling, medlemstilbud, verving og kvalitet. Hun har også vært politisk engasjert i flere år og jobbet med organisasjonsbygging, politikkutvikling og lokallagsledelse.

– Jeg vil engasjere meg i Youngfish fordi jeg har lyst til å bygge meg et nettverk innen sjømatnæringen. Jeg er ny i næringen, men har planer om å bli her i mange år fremover. Da trenger jeg et nettverk både innenfor fiskeri og havbruk, sier Bakke-Jensen.

Bakke-Jensen sier hun deltok på YoungFish konferansen i januar og fikk et veldig godt inntrykk av organisasjonen.

– Temaene var spennende og menneskene imøtekommende og hyggelige. Jeg er et organisasjonsmenneske og blir alltid motivert av å være aktiv og av å bygge et sosialt nettverk. Jeg er motivert for å skape aktivitet i Youngfish Midt da jeg etter et halvt år i næringen har etterlyst et slikt nettverk for unge i sjømatnæringen i Trondheim, sier hun.

Youngfish ble etablert i 2014 og er et nettverk av unge fra alle deler av sjømatnæringen. Leder i YoungFish, Carl Johan Sandberg, sier i en pressemelding at de setter stor pris på Bakke-Jensens interesse for vervet.

– Vi er veldig spent på å se hva Hanna sammen med lokallagledelsen kan generere av aktivitet for YoungFish sine mange medlemmer i regionen. YoungFish drives på frivillig basis og det er ingen ansatte i organisasjonen. Vi er helt avhengig av engasjerte sjømat-entusiaster som Hanna og resten av lokallaget for at YoungFish skal kunne tilby den nettverksarenaen vi tilbyr i dag, sier Sandberg.