Dette er en arkivert artikkel fra gammel nettside. Formateringsfeil og mangler kan forekomme.
05.10.2021

Gjenvalg i Nord

Årsmøtet

Hele styret ble gjenvalgt da Fiskarlaget Nord tirsdag holdt sitt årsmøte i Tromsø. Roger Hansen fortsetter som leder i laget.

Roger Hansen ble av årsmøtet gitt tillit til å håndtere formannsklubben i laget nok ett år. 54-åringen fra Skjervøy har til nå ledet laget i seks år. Han får fortsatt med seg Kurt Ludvigsen i en ny periode som nestleder.

Roger Hansen takket årsmøtet for tilliten og sa at han ser frem til å fortsette arbeidet for fiskerne i medlemslaget sammen med styret, som for øvrig består av:

  • Øyvind Bolle fra Båtsfjord

  • Maria-Ann Johansen fra Tromvik

  • Bjarni Sigurdsson fra Tromsø

  • Tomas Sagen fra Kjøllefjord

  • Tommy Nilsen fra Senjahopen

  • Tore Mosesen fra Hammerfest

Landsstyre

Årsmøtet vedtok også å gi Tomas Sagen og Kurt Ludvigsen tillit som lagets nye representanter til Norges Fiskarlags Landsstyre, som formelt velges på Landsmøtet 3.-4. november i år.

Årsmøtet vedtok også å innstille Johnny Caspersen som kandidat til Fiskarlaget Nords mulige tredje plass i Landsstyret.

Lederkandidat

Roger Hansen opplyste også for årsmøtet at styret i Fiskarlaget Nord har foreslått Geir Magne Røys fra Sogn og Fjordane som ny leder i Norges Fiskarlag overfor valgkomiteen i Norges Fiskarlag.

Leder Kjell Ingebrigtsen i Norges Fiskarlag må som kjent tre ut av sitt verv på Landsmøtet i november. Han har hatt vervet som øverste tillitsmann i orgnisasjonen siden 2013 og Norges Fiskarlags regelverk avgrenser funksjonstiden for en leder til åtte år.