Dette er en arkivert artikkel fra gammel nettside. Formateringsfeil og mangler kan forekomme.
28.05.2015

Generalen takker av på årsmøte

Hos Sogn og Fjordane Fiskarlag

Jan Skjærvø deltar torsdag ettermiddag i sitt siste eksterne møte i Fiskarlaget med tittelen generalsekretær. Han holder sammen med leder Kjell Ingebrigtsen foredrag under årsmøtet til Sogn og Fjordane Fiskarlag.

Etter åpningstalen til leder Jarl Magne Silden er det «Norsk fiskerinæring og vegen vidare» som er tema, med Arbeiderpartiets Ingrid Heggø og Fiskarlagslederen som innledere.

I ettermiddag skal både generalsekretær Jan Skjærvø og Jarl Magne Silden begge innlede når arbeidet med Organisasjonsutvalget sin rapport skal opp på årsmøtet.

Jarl Magne Silden ledet arbeidet som nå er ute til organisasjonsmessig behandling før saken tas opp på Landsmøtet i Fiskarlaget november, mens Jan Skjærvø var sekretær for arbeidet.

Jan Skjærvø har deltatt i drøyt 220 årsmøter i sin 18 år lange periode som generalsekretær, samt i tiden som kontorsjef. Han har rundt 40 års fartstid i næringen og 1. juni overtar Otto Gregussen som administrativ toppleder i organisasjonen. Skjærvø skal i en periode fremover overlappe med Gregussen.