Medlemsfordeler

2021-01-18 08:00
Mobiltilbud fra Telenor
Medlemsfordel
Mobiltilbud fra Telenor
Flyt - Telenors nye konsept for mobil
Ill.:Telenor

Norges Fiskarlag har medlemsavtale med Telenor. Avtalen gjelder for bedriftskunder. Ta kontakt med Telenor for prisdetaljer og bedre avtalevilkår.

Telenor har forenklet og forbedret mobilabonnementene sine. Det nye mobilabonnementet tilpasser seg bruken.

Flyt er abonnementet som automatisk tilpasser seg din bruk. Velg mellom 2 GB, 10 GB og 50 GB. Bruker du mindre data, blir resten automatisk overført til neste måned. Bruker du mer enn inkludert datamengde, går du automatisk over til en stor datapakke til kun 99,-. Enkelt, fleksibelt og trygt.


Også inkludert:
– Rollover på ubenyttet data
– Datakort på Flyt M og Flyt L
– Forbedret sikkerhetstjeneste
– Fri bruk av BankID på mobil
– Bruk i EU inkludert
– 24 timer kundeservice

  • For å bytte abonnement for deg som medlem og dine ansatte ring kundeservice på tlf. 09000 eller ta kontakt med din nærmeste forhandler. Oppgi medlemsskap i Norges Fiskarlag.*
  • For ev direkteavklaringer med vår kundekontakt. Ring Ole-Andreas Østerhus på 99 33 33 33

Se mer om Flyt hos Telenor (ekstern link)

* Telenor gjør oppmerksom på at de bare kan gi avtalepris til bedrifter eller personer med eget organisasjonsnummer. Telenor opplyser at enkeltmedlemmer gis anledning til å benytte avtalen om abonnementet knyttes mot bedriften den enkelte er ansatt i.

Cookies Personvern

Design/utvikling: Luculentus as

Norges Fiskarlags nettsteder bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre. Vi bruker også denne informasjonen til analyseformål. Noen av disse er informasjonskapsler fra tredjepart.