Dette er en arkivert artikkel fra gammel nettside. Formateringsfeil og mangler kan forekomme.
09.06.2015

Direktoratet blir ny på nett

Fiskeridirektoratet moderniserer

Fiskeridirektoratet har tirsdag lansert ny nettside. Fiskeridirektør Liv Holmefjord sier sidene skal være mer brukervennlige.  

-Vi har tilpasset de nye nettsidene et moderne design og de krav innbyggerne stiller til statlige nettsider. Våre primærbrukere er fiskere, oppdrettere, sjømatindustrien og fritidsfiskere, og nettsidene forsøker å balansere mellom hvilke forventninger primærbrukerne har, og hva våre samarbeidspartnere og øvrige innbyggere forventer å finne, sier fiskeridirektøren.

Hun viser til at det er et mål for direktoratet å ha digital dialog og «intelligente» løsninger som elektroniske skjema og samordnet rapportering og at sidene fortsatt skal utvikles videre i takt med egne idéer og brukernes krav.

Fiskeridirektoratet har i arbeidet med den nye nettløsningen både hatt dialog med primærbrukere og representanter for publikum for å sjekke at løsningene er logiske og at innhold er lett å finne.

Liv Holmefjord sier direktoratet gjerne tar mot tips til hvordan sidene kan bli enda bedre om brukerne skulle slite med å finne det man leter etter.