Dette er en arkivert artikkel fra gammel nettside. Formateringsfeil og mangler kan forekomme.
25.05.2022

Dine medlemsfordeler

«FIAS-nytt Båt» for mai

Profesjonelle overflateprodukter fra Mal Proff er ett av de fremhevede tilbudene i vår fordelspakke som du kan lese om i mai-utgaven av «FIAS-nytt Båt».

Norges Fiskarlag har et omfattende medlemsfordelsprogram forankret i samarbeidet i Fiskerinæringens Innkjøpselskap AS (FIAS).

Som medlem kan du benytte deg av et stort antall fordeler og du får også jevnlige fordelspresentasjoner via FIAS-nytt Båt. Les mai-utgaven nedenfor.

FIAS jobber for at våre medlemmer skal få de beste tilbud til sin daglige drift, det være seg arbeidsklær fra Univern Protec hos Tools, produkter til drift og vedlikehold av båt fra Tess, eller profesjonelle overflateprodukter fra Mal Proff AS. 

Fordel for medlemmene

Du finner også MANGE andre medlemsfordeler fra de andre tilbyderne som FIAS har fremforhandlet gode avtaler for, til deg og din virksomhet. For å få tilgang til disse må du ta i bruk din medlems-app!

Hvis du enda ikke har installert Fiskarlag-appen på din mobil, så gjør det nå! Du finner den tilgjengelig for iPhone på AppStore eller for Android på Google Play.

Nå kan du også registrere deg som appbruker via Vipps-pålogging. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål om appen. Ring oss, eller send e-post til redaksjon@fiskarlaget.no

  • Ved spørsmål til konkrete medlemstilbud, kan du kontakte FIAS direkte: dan@fiasinnkjop.no

Les mer om Norges Fiskarlags medlemsapp i denne saken her på vår nettside.