Dette er en arkivert artikkel fra gammel nettside. Formateringsfeil og mangler kan forekomme.
17.08.2020

Delta og meld deg på!

Nor-Fishing 2020 Digital

Det BLIR fiskerimesse i Trondheim, også i 2020. Tre dager denne uka får du digital messe med nett-TV der du er, slik at du også får med deg debatter, foredrag og andre innslag fra det omfattende programmet. Meld deg på Nor-Fishing 2020 Digital nå!

Covid-19 har medført ny innpakning av den tradisjonsrike fiskerimessa i Trondheim.

Stiftelsen Nor-Fishing har tilrettelagt for en omfattende messe i det digitale rommet og den nye messa åpner tirsdag formiddag.

Som digital deltager på messen kan du:

  • se gratis direktestrøm fra messen
  • følge sendingen fra PC, mobil eller tablet
  • se nyheter, presentasjoner og intervju med utstillere
  • kommunisere og ha møter med utstillerese debatter, foredrag og seminarer
  • prioritere hva du vil se direkte og i opptak senere

Gratis å delta

Det er gratis å være digital deltager. Hele messen blir avholdt som en interaktiv TV-produksjon, strømmet live til alle som er interessert.

«Besøk» Nor-Fishing 2020 Digital live under messen 18. – 20. august, eller se opptaket akkurat når det passer deg i etterkant.

Som digital besøkende på messen vil du i tillegg til å følge faglig program, teknologipresentasjoner, prisutdelinger og intervjuer ha mulighet til å kommunisere med utstillere og andre som deltar på strømmingen.

Norges Fiskarlag på messa

Norges Fiskarlag er representert som en av de digitale utstillerne, noe som innebærer synliggjøring av vår virksomhet på nettportalen til messa.

Vi vil være representert i flere deler av arrangementet med leder Kjell Ingebrigtsen i en dobbeltrolle, siden han også er styreleder i stiftelsen. Vi får se Kjell både under åpningen av den digitale messa, for øvrig sammen med statsministeren, og torsdag i en samtale om Norges Fiskalag med Arne Hjeltnes.

Torsdag deltar også generalsekretær Otto Gregussen i debatt.

I tillegg bidrar informasjonsleder Jan-Erik Indrestrand i kulissene under produksjonen av nett-TV-sendingen.