Dette er en arkivert artikkel fra gammel nettside. Formateringsfeil og mangler kan forekomme.
30.10.2019

August Fjeldskår ny leder

Årsmøtet i Fiskerlaget Sør

August Fjeldskår ble lørdag valgt til ny leder i Fiskerlaget Sør. På årsmøtet ble Frode Christiansen gjenvalgt som nestleder.

Frode Christiansen har fungert som leder i Fiskerlaget Sør siden februar da Øystein Fjeldskår omkom i forliset med reketråleren «Carina» sammen med sin bror Arnfinn.

Årsmøtet minnet brødrene Fjeldskår under åpningen av møtet på fredag. August Fjeldskår takket på møtet for støtten familien fikk i perioden etter forliset. Han sa det betydde svært mye hvordan lokalsamfunnet og kolleger deltok for å lete etter båten og de omkomne og at familien satte stor pris på alle hilsninger og blomster.

August Fjeldskår har i en årrekke vært tillistmann og representert fiskernes sak i Fiskarlaget Sør, samt vært landsstyremedlem i Fiskarlaget, deltager i internasjonale forhandlinger og representant i salgslaget Skagerakfisk.

Det nye styret i Fiskerlaget Sør består for øvrig av Tor Egil Reinhardsen, Alf Erik Ulland, Jan Øystein Dyrstad, Thor Gunnar Martinsen, Steinar Bredsand og Øyvind Johansen.